top of page

Trouwen Kreta

Bespoke Wedding Planners

Services

Wij van Trouwen Kreta zijn een full-service organisatie op locatie. Dit betekent dat we u alles kunnen bieden wat u nodig heeft op kleinschalige basis om toch van uw prachtige Ceremonie of ander speciaal evenement een onvergetelijke beleving voor u en uw gasten te maken. Of u nu op zoek bent naar bijzondere bloemstukken , een Bruidstaart, een Restaurant, wij hebben alles voor u in huis. Wellicht heeft u ook enkele speciale verzoeken. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in en rondom Chersonissos dat wij kunnen inzetten om uw wensen uit te laten komen.

Over ons;

Met mijn ervaring op Kreta sinds 1992, en als Huwelijksplanner sinds 2016 heb ik een betrouwbaar netwerk met enkele van de gerennomeerde leveranciers op Kreta. Graag willen wij uw ceremonie betaalbaar houden en bieden dan ook alleen een Ceremonieel Huwelijk, of Liefdesceremonie aan.  Natuurlijk kunnen wij wel u de richtlijnen geven om ook voor de wet te trouwen op Kreta, maar door alle rompslomp van papieren hebben wij ervoor gekozen om dit niet meer aan te bieden. 99 % van onze stellen trouwen in Nederland voor de wet en houden de ceremonie op Kreta om alles ook betaalbaar te houden. (De meeste gemeenten bieden zelfs een dag aan waarbij u gratis kunt trouwen) Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak om te weten te komen wat ik voor u kan betekenen.

Kreta

Wist u dat wij al meer dan 30 jaar ervaring deskundig zijn op Kreta? Wij hebben ons eigen kantoor in Chersonissos, uw VVV-Kantoor voor al uw benodigdheden voor een onvergetelijke vakantie. 

Ook zijn wij partner van grote touroperators.

Voor meer tips en informatie:

Kreta Griekenland
Strand Ceremonie

Droomt u van een prachtige locatie aan de kust, waar u met blote voeten in het zand kunt trouwen, omringd door de glinsterende Kretenzische Zee met de golven zachtjes kabbelende aan de kust?

Verlangt u naar een bruiloftsreceptie op het zand, bij het diepe blauw?

Wij van Trouwen Kreta, biedt een chique en ontspannende locatie waar u zich onmiddellijk op uw gemak zult voelen en de romantiek zult voelen.

Aldemar

Uw trouwdag kan zo speciaal zijn als u zelf wilt. U kunt bij ons pittoreske kerkje, met de witgekalkte muren, kiezen om uw ceremonie te houden; maar ook hier op het strand voor een compleet arrangement naar keuze. 

Voor wat meer luxe en toch betaalbaar.

Trouwpakketten: basic, zilver, goud, platina

WeddingChapel.jpg
Bouganville

Deze Unieke locatie  ligt aan het Strand aan de rand van Chersonissos en biedt een prachtig uitzicht vanaf het sprankelende blauw van de Kretenzische Pelagos,  tot de donkere majestueuze bergen.

De mooie Weddingspot,  is DE thuisbasis van onze meest opvallende zonsondergang, en een zeer gewaardeerde locatie, het biedt een zachte verfijning voor uw speciale dag.

Met de prachtige Krentense tuin en mooi begroeide Bouganville, de typische stijl van Kreta met de achtergrond van de Aqua blauwe zee- is het de perfecte plek om de verbintenis aan te gaan!

Hier bieden wij al een Wedding Event aan vanaf  650 euro ex. Vat ( Griekse BTW)

Amazing Garden
Amazing Garden

Trouwen Kreta

press to zoom
Sunset
Sunset

Bouganville, Trouwen Kreta

press to zoom
Patio
Patio

Trouwen Kreta

press to zoom
Amazing Garden
Amazing Garden

Trouwen Kreta

press to zoom
1/11
Sea Waves

Kleinschalig Pakket, voor kleine Huwelijken.

Betaalbaar en doet niets ten onder van bovenstaande Huwelijken.

Dit Huwelijk vind plaats direct aan het water of op het kleine plateautje onder de boom van Chersonissos met uitzicht over de blauwe Mediterranean zee. Ook eventueel te boeken met een appartement t/m 8 personen verdeeld over 2 appartementen. Een zeer mooie prijsvriendelijk aanbod voor degene die alleen een Ceremonie willen. Voordeel, dit Huwelijk kan bijna het gehele jaar geboekt worden!

Sea Waves-Trouwen Kreta.jpg
bottom of page